Expertanalyser från Trav- och Sporttjänsten

Ibland är det skönt och smart att ta hjälp av experter. Kanske inte tiden räcker till för att "plugga på"? Eller har du kanske kört fast och behöver lite support? Våra kusiner på Trav- och Sporttjänsten har varit igång sedan tidigt 90-tal (!) och levererat dagliga speltips och analyser på ATGs resp. Svenska Spel Sport & Casino utbud - och dessa kan vi varmt rekommendera!

TRAVTJÄNSTEN
TRAVTJÄNSTEN startades 1993 och har genom åren levererat flera storvinster och alltid varit Sveriges ledande analytikertjänst. Deras rank är ett väldigt bra instrument för dig som vill hitta de mest spelvärda hästarna i respektive omgång. De har alltid en man på plats som följer värmningarna direkt från banan och genom detta har de ett stort försprång nu när ATG-Live alltmer tar över och de flesta sitter framför datorn. De har direktkontakt med tränare/kuskar och har alltid uppdaterad dagsstatus på hästarna genom att studera dem innan tävlingarna och har bra kontakt med de aktiva på stallbacken.

SPORTTJÄNSTEN
Ända sedan 90-talet har SPORTTJÄNSTEN grävt i varenda match av värde. De har full koll på skador och formsvackor och kombinerat med ett smart användande av SPELTJÄNST har det givit otaliga vinster: sexsiffrigt flera gånger om på Stryktipset och Europatipset och oräkneliga "träffar" på både Powerplay och Topptipset. Att spela streckspel handlar om att få ett "försprång på folket" - att behärska SPELTJÄNST och krydda med genomarbeterade analyser och värderingar garanterar dig det försprånget, på varje omgång!